Originele gadgets

Voor het bedrukken van een breed gamma aan verschillende toffe gadgets in Maarkedal bent u bij drukkerij Emblema, nabij Oudenaarde, aan het juiste adres. Dit is de ideale manier om goedkope promotiematerialen te laten maken, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor een origineel geschenkidee.

Bedrukking van originele cadeaus

Wenst u iemand speciaal in de watten te leggen, of bent u op zoek naar een origineel cadeau voor collega’s of vrienden? Dan heeft Emblema, naast prints op textiel, heel wat mogelijkheden om te laten bedrukken.

De tampondrukmethode laat ons immers toe iedere vorm te bedrukken, ook op oneffen vlakken. Het ontwerp levert u zelf aan, of indien u dat liever heeft, kunnen wij dit voor u ontwerpen. Steeds in samenspraak, dat spreekt voor zich.

Relatiegeschenk en promotiematerialen met persoonlijke toets

Of het nu is om uw werknemers een bedankje te geven of om origineel uit de hoek te komen met een promotieactie, Emblema heeft steeds het juiste accessoire voor u klaarstaan.

Onder deskundige begeleiding gaan we samen op zoek naar het relatiegeschenk dat het beste resultaat oplevert, van balpennen tot sleutelhangers of aanstekers. Het logo van uw bedrijf en uw slogan erop maken het tot een persoonlijk item.

Het spreekt voor zich dat wij al onze professionaliteit en ervaring aanspreken om een succesvol promotiemiddel te realiseren. Daarnaast kunt u ook spandoeken met reclameboodschappen laten bedrukken of belettering op uw bedrijfswagen laten aanbrengen.

Contacteer ons

Voor meer informatie, aarzel zeker niet om Emblema uit Oudenaarde te contacteren. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op.